Nachtrust

Ik werd zojuist gebeld. Door Schiphol Travel Taxi. Het wordt weer een korte nacht want ik wordt morgenvroeg om kwart voor vijf opgehaald. :( Ik had gehoopt op 6 uur, dat is namelijk toch wat prettiger. Morgen gaan we namelijk naar de ALT-C 2004 conferentie. Vanuit mijn dorpje komt de vroegste trein om 9:41 uur aan op Schiphol. De vlucht vertrekt om 10:10 uur, dus dat gaat niet lukken.
Worden wel weer een paar interessante dagen. Enne, natuurlijk moet ik ook werken: op woensdag verzorg ik samen met Lorna Campbell en Rowin Cross van CETIS de sessie “Getting nations moving: learning technology standards support in the Netherlands and the UK“. En een sessie in het Engels verzorgen vergt toch effe wat meer voorbereiding.
Van maandag t/m donderdag hebben we (heb ik begrepen) draadloos internet. Dus ik moet in staat zijn om jullie op de hoogte te houden. Als het posten van foto’s een beetje lukt, ook met foto’s.