toestel-test #3

Hmm, raar. Omdat ik dacht dat de mail niet aangekomen was heb ik hem opnieuw gestuurd. Maar blijkbaar zijn ze alletwee aangekomen. Dat is niet zo raar, maar waarom de tweede pas ruim 7 uur later verwerkt en toegevoegd werd, kan ik niet verklaren. En als er iets vervelend is, zijn het computers die dingen doen die niet te verklaren zijn. :(

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
michel Duijvestijn
michel Duijvestijn
16 jaren geleden

Moet je toch eens gaan praten met de werknemers van het mail-office! Net zo als andere werknemers hebben die het gewoon af en toe te druk met andere zaken… ;-~

Pierre
16 jaren geleden

:-) soms praat ik tegen mezelf, maar dat helpt niet altijd. De mailserver waarmee ik verstuurde en naar toe stuurde staat ook bij mij thuis. Het gebruiken van mijn werk-mailaccount is niet handig omdat daar automatisch een disclaimer onderaan toegevoegd wordt.