Vandaag een jaar geleden….

 Gepubliceerd door om 07:03  SURF
sep 102004
 
Deelnemers - Klik voor grotere versie

schreef ik hier op de weblog over de aankondiging voor de eerste SURF SiX bijeenkomst, die overigens pas in oktober 2003 plaats vond. Nu, 12 maanden en zes bijeenkomsten later (en nog een aantal voor de boeg dit jaar), ben ik een stuk minder zenuwachtig voor een bijeenkomst. Toch blijft het steeds weer de uitdaging om een programma samen te stellen waar mensen ook naar toe komen en sprekers te vinden die dat ook goed kunnen overbrengen. Als je trouwens een control-freak bent, dan kan ik je dit absoluut aanbevelen als therapie. Het eerste wat je leert is namelijk dat je nooit alles in de hand hebt. :) Update: de bijbehorende presentatiebestanden zijn overigens natuurlijk online beschikbaar.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
15 jaren geleden

Een opmerking van huishoudelijke aard: in Firefox staat de tekst van dit postje gedeeltelijk ‘in’ de foto, waardoor het moeilijk leesbaar wordt.

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Gerard,

Bedankt voor het seintje. Zie ook deze reactie