Volwassenen in een autozitje?

 Gepubliceerd door om 09:01  Persoonlijk
aug 092004
 
“Kinderen die kleiner zijn dan 1 meter 35 moeten binnenkort verplicht in een autozitje op de achterbank. De Europese Unie legt dit momenteel wettelijk vast. De kans bestaat echter dat de norm omhoog wordt geschroefd naar 1 meter 50, waardoor ook volwassenen die klein van stuk zijn in een kinderzitje moeten plaatsnemen.”

(bron)

Lijkt me logisch, het is een regel die met lengte te maken heeft en niet met leeftijd. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Volwassenen in een autozitje?  Tags:

Oeps – foutje

 Gepubliceerd door om 08:08  Persoonlijk
aug 092004
 
“Op 6 en 7 augustus meldde AP per abuis het overlijden van de 92-jarige atleet Milton Green. De Milton Green die op 4 augustus in West Palm Beach (Florida) overleed, was evenwel een zakenman en niet de hordeloper die in 1936 om politieke redenen de Olympische Spelen van 1936 boycotte. De bejaarde atleet woont een deel van het jaar in West Palm Beach.”

(bron)

Ik was net voorbij het deel van het boek van Michael Moores Stupid White Men waar dit soort vergissingen verdergaande gevolgen hebben dan doodverklaard te worden in een klein kikkerlandje.

 Reacties uitgeschakeld voor Oeps – foutje  Tags:

Ik wil ook een Breeze

 Gepubliceerd door om 07:58  Tools
aug 092004
 

Hoewel het niet raar zou zijn te denken dat ik het heb over een airco of ander verfrissende zaken (het wordt vandaag weer tropisch warm in Nederland), het ik het in dit geval over de software van Macromedia.
Wat ik er tot nu toe van gezien heb is overtuigend, met uitzondering van het prijskaartje: zelf met educatieve korting ben je een hele smak geld kwijt. Lees verder….