Ik wil ook een Breeze

Hoewel het niet raar zou zijn te denken dat ik het heb over een airco of ander verfrissende zaken (het wordt vandaag weer tropisch warm in Nederland), het ik het in dit geval over de software van Macromedia.
Wat ik er tot nu toe van gezien heb is overtuigend, met uitzondering van het prijskaartje: zelf met educatieve korting ben je een hele smak geld kwijt.
Nu zijn er voor het converteren van presentaties naar Flash natuurlijk wel meer tools beschikbaar, maar voor het Live-deel ken ik geen alternatieven. Ik heb een keer daarmee online mogen vergaderen en het werkt wel heel wat beter dan alleen telefonisch vergaderen (en dat doe ik gemiddeld één keer per week). Vooral het kunnen ‘meekijken’ met wat de ander doet is mooi.
Wie kent alternatieven?

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Michel Duijvestijn
Michel Duijvestijn
17 jaren geleden

Desktop-sharing met Netmeeting is natuurlijk bekend. Maar over het algemeen worden dit soort toepassingen ernstig gehinderd door instellings-firewalls. Hoe zit dat met Breeze?

Liesbeth
Liesbeth
17 jaren geleden

Ik snap nog steeds niet helemaal wat nu de toegevoegde waarde is van Breeze. Kan iemand dat uitleggen???

Pierre
17 jaren geleden

Ehm, dat je in plaats van alleen een PPT (powerpoint) bestand dat lang nodig heeft om te laden, een toegankelijke online presentatie in Flash met bijbehorende audio heb? (in geval van Presentation)
Of, dat je met meerdere mensen eenvoudiger online samen kunt werken omdat je (bijvoorbeeld) het bestand waaraan je aan het werken bent tegelijkertijd ziet, of een presentatie op afstand kunt houden etc. (bij het Live deel)
Niet persé iets dat alleen MacromediaBreeze zou kunnen of zo, maar wel handig/gemakkelijk.

@Michel: voor zover ik weet werkt het Breeze in zijn geheel via Flash, in een Browser via poort 80, dus zonder die problemen (maar met video heb ik nog niet met Breeze gewerkt).