Nieuwe versie van RELOAD

RELOAD v1.3 - Klik voor grotere versie

Er is een nieuwe versie uit van de RELOAD editor (1.3) en van de RELOAD SCORM Player (1.2). Beide zijn te downloaden van de RELOAD website. Een van de nieuwigheden in deze versie is dat het mogelijk is om de editor te vertalen naar andere talen, bijvoorbeeld Nederlands. Dat ging redelijk eenvoudig, al zijn er nog een paar plaatsen waar de teksten nog niet te vertalen zijn. Daar wordt aan gewerkt. N.B. de toelichting bij de metadata en de materiaalpakketten zelf is opgenomen in de profiles. Die zijn nog niet in he Nederlands beschikbaar. Een mogelijkheid zou zijn dat partijen als de Digitale Universiteit of Kennisnet (die beide nu zelf een metadataprofiel hebben) dat (laten) maken.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
TomV
TomV
16 jaren geleden

Voor iemand (als ik) die niet werkzaam is in de onderwijswereld, wat moet ik hieronder verstaan? Wat is het? Ik heb de site doorgenomen, maar heel veel wijzer wordt ik er nog niet van.

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Tom,

Ik heb wat informatie over IMS Contentpackaging toegevoegd op (in?) de Wiki.
Maakt het dat al duidelijk genoeg? Ik zal proberen later vandaag wat meer informatie over SCORM toe te voegen.

(admin edit: 07 augustus 2004)