Mijn leeslijst voor de vakantie

Het duurt nog een paar weken voordat ik vakantie heb, maar ik heb vandaag mijn leeslijst besteld bij Bol.com.
Hoewel het waarschijnlijk niet verstandig is (er zou bijvoorbeeld iemand kunnen schrijven dat het allemaal flut boeken zijn nog voordat ik ze in huis heb), zet ik mijn lijstje hier even neer:
* The Art of Deception; door William L. Simon & Kevin D. Mitnick. Dit soort verhalen intrigeren me altijd, en het is stiekempjes toch een beetje aan mijn hobby gerelateerd.
* Zen and the Art of Motorcycle Maintenance; door Robert M. Pirsig. Durf bijna niet te bekennen dat ik hem nog niet gelezen heb.
* The Da Vinci Code; door Dan Brown. Valt in de categorie: ik heb er van gehoord en wil hem nu wel eens zelf lezen.
* Stupid White Men (New Edition); door Michael Moore. Amerikanen blijven rare mensen, ik weet dat ongeveer de helft fan is van Moore en de andere juist boeken schrijft met als titel “Michael Moore is a Big Fat Stupid White Man” (heb ik overigens niet besteld)
* Het Dilbert principe. Voor de ontspanning. Weet niet helemaal waarom ik die nou als enige van het rijtje in het Nederlands gekocht heb.

Nu eerst maar even wachten op de postbode…

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
TomV
TomV
16 jaren geleden

Als je The Da Vinci Code bestelt, neem dan meteen Het Berini Mysterie (Angels & Demons) mee. Evenwaardige mooie boeken (Da Vinci is de meest recente). Als je een internetverbinding hebt, kijk dan na het lezen van Da Vinci ook meteen op http://www.robertlangdon.com en http://www.danbrown.com. Mooie combi van internet met boeken.

Pierre
16 jaren geleden

Dank je voor de tip. Internetverbinding zal ik niet hebben als ik op vakantie ben. Mijn laptop staat op nummer 1 van het lijstje "ik ga op vakantie en neem *niet* mee…", maar na thuiskomst zal ik ze zeker even bezoeken.