Bloglines is jarig en wij krijgen een cadeau!

Bloglines was gisteren jarig en heeft het feestje aangegrepen om zichzelf in een nieuw jasje te steken én een paar nieuwe diensten toe te voegen. Zo kun je nu beter zien hoeveel mensen zich aangemeld hebben voor een feed (ook de niet publieke subscribers worden meegeteld).
Het is nu daarnaast ook mogelijk om stukjes van berichten die je leest op bloglines zelf op te slaan in je knipselkrant óf in een bloglines weblog, uiteraard compleet met bijbehorende RSS-feed. Jammer overigens is dat de feed niet valideert buiten bloglines, maar dat is ongetwijfeld een tijdelijk probleem.
Petje af voor de dames en heren van bloglines. Natuurlijk is het logisch dat je dit soort functionaliteiten toevoegd, maar het probleem is dat de meeste mensen die logica niet bezitten :) (getipt door weblogg-ed.com die je uiteraard op mijn public bloglines pagina kunt vinden)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Pierre, ik zie dat de trackback hier niet doorkomt. Excuses maar ik weet ook niet goed hoe ik dat handmatig zou moeten aanpakken. Weet bij deze in ieder geval dat ik naar dit bericht heb verwezen!

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Sybilla,

Raar, laatst kwam eentje van Gerard wel nog gewoon door. Maar aangezien TB ontvangen en versturen met dezelfde scriptpagina gebeurt zoek ik het op het moment even niet bij jouw kant van het verhaal.

Ik had hem gezien in mijn RSSReader (inclusief verwijzing naar hier), dus ik wist het. :)

Pierre
16 jaren geleden

Sybilla, zou je het nog eens willen proberen, ik kan nu in ieder geval jou weer pingen (de site van Gerard is beveiligd tegen dubbele pings, dus kon ik nog niet testen).