Gamen op de camping

 Gepubliceerd door om 12:47  Internet
jul 082004
 
“Voor de vierde keer organiseert Stichting Lanparty de computervakantie Codemasters Campzone . Net als voorgaande jaren zal het evenement plaatsvinden op het evenemententerrein van Six Flags in Biddinghuizen. Het spelletjesfestijn duurt elf dagen en vindt plaats van 23 juli 2004 tot en met 2 augustus.”

(bron)

Ik heb een keer meegemaakt dat er op de locatie waar ik werkte (Venlo) een LAN-party werd georganiseerd. Het is altijd een gerustelling als je ontdekt dat er mensen zijn die véél moeilijker afscheid kunnen nemen van hun computer dan dat je zelf kunt.

 Reacties uitgeschakeld voor Gamen op de camping  Tags:
jul 082004
 

Bloglines was gisteren jarig en heeft het feestje aangegrepen om zichzelf in een nieuw jasje te steken én een paar nieuwe diensten toe te voegen. Zo kun je nu beter zien hoeveel mensen zich aangemeld hebben voor een feed (ook de niet publieke subscribers worden meegeteld).
Het is nu daarnaast ook mogelijk om stukjes van berichten die je leest op bloglines zelf op te slaan in je knipselkrant óf in een bloglines weblog, uiteraard compleet met bijbehorende RSS-feed. Jammer overigens is dat de feed niet valideert buiten bloglines, maar dat is ongetwijfeld een tijdelijk probleem.
Petje af voor de dames en heren van bloglines. Natuurlijk is het logisch dat je dit soort functionaliteiten toevoegd, maar het probleem is dat de meeste mensen die logica niet bezitten :) (getipt door weblogg-ed.com die je uiteraard op mijn public bloglines pagina kunt vinden)