Overzicht van Blog Software

Overzicht van de mogelijkheden van verschillende blog software. Naast elkaar staan: b2Evolution, bBlog, BLOG:CMS, Blojsom, Blosxom, Expression Engine, MovableType, Nucleus, Pivot, pMachine Pro, Serendipity, SPIP, .Text, TextPattern, WordPress.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Pierre, dit is de site die ik op 25 juni aan Peter doorgaf op zijn vraag over blogs. Fijn dat jij hem aanraadt; dan heb ik Peter dus het goede gestuurd!Zelf had ik hem trouwens weer van Gerard gekregen… ;) eerlijk is eerlijk.

Pierre
16 jaren geleden

:-) Ik weet eigenlijk niet meer waar ik de link gevonden heb, niet bij Gerard in ieder geval. Natuurlijk moet zo’n lijst zich nog bewijzen door ook regelmatig bijgewerkt te worden. Maar als momentopname vond ik hem wel handig.