Afspraak maken?

Als eens met een paar mensen een afspraak willen plannen? Bij mijn werkgever gaat het redelijk als het allemaal mensen van intern zijn, dan gebruik je een vergaderverzoek in Outlook en ben je klaar.

Maar als je een afspraak met externen wilt maken, gaat dat niet (goed). Daar kun je beter http://www.datumprikker.nl/ voor gebruiken. De werking is simpel: Je kiest een onderwerp en wat extra informatie over de afspraak; je selecteert een aantal datum + tijd opties; geeft aan wie uitgenodigd moet worden en klaar. De site stuurt alle deelnemers een mailtje met een persoonlijke code. Door op de link in het mailtje te klikken komen ze bij de site en kunnen van elk van de tijdopties aangeven of je wel of niet kunt. De organisator kan eenvoudig een totaaloverzicht krijgen met de antwoorden. Simpel, doeltreffend én gratis.