Gezocht: NL-Edubloggers

Zoals je wellicht gemerkt hebt, proberen we (ikzelf, Sybilla, Gerard) het gebruik van weblogs, wiki’s en aanverwante zaken onder de aandacht te brengen van onze collega’s in het (hoger-) onderwijs.

Nu bekruipt ons het angstige gevoel dat er maar heel weinig andere NL-Edubloggers (= werkzaam in het onderwijs en bloggend in het Nederlands) zijn.

Ik heb het lijstje van de bij mij bekende op de ICT in het Onderwijs Wiki gezet.

Sta je daar nou niet bij, voeg jezelf dan toe. Sta je er wél bij, maar ken je andere NL-Edubloggers, dan kun je hen natuurlijk ook toevoegen.

Er moeten er toch zeker meer dan 7 zijn????

(update: 24-7-2004) er staan er inmiddels dus 9 in het lijstje

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ton Zijlstra
Ton Zijlstra
16 jaren geleden

Heb je Tom de Bruyne al aan je lijstje toegevoegd? Blogt zelf (http://www.memori.be/WEBLOG… ) en gebruikt blogs in zijn onderwijs.

Pierre
16 jaren geleden

Had ik nog nooit van gehoord. Ik heb hem dus meteen maar toegevoegd. Bedankt voor de tip! …moet de ppt en aantekeningen n.a.v. zijn sessie tijdens Blogtalk nog even op mijn gemakn lezen…

Rino Zandee
16 jaren geleden

Wilfred Rubens’ weblog?

http://wilfredrubens.typepa

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Rino,

Pff, dom van mij. Natuurlijk hoort Wilfred in dat lijstje. Ik link al sinds een hele tijd van hier op de site naar zijn weblog, maar hij stond er gewoon niet tussen. Bij deze aangepast: http://www.gosoftonline.com

Sybilla
16 jaren geleden

Pierre, de trackback werk (weer eens) niet maar je ziet onderaan wel dat er naar deze post verwezen wordt…

Overigens moet ik ook steeds weer mijn gegevens bij de reactie invullen terwijl die toch onthouden zouden moeten worden :(

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Sybilla,
Heb je cookies aan staan? Die staan bij Firefox volgens mij namelijk niet standaard aan (toch?)

Voor trackback problemen heeft elke post nu een "PB" link (na de Disclaimer). Als je daar op klikt krijg je een formulier waar je dezelfde gegevens kunt invullen als wanneer jij een trackback doet. Ik heb die optie nu gebruikt om een trackback vanuit jouw site toe te voegen.

Helaas kan ik die link niet heel gemakkelijk bij de trackback link zetten.

We moeten na de vakantie maar een kijken waarom onze software niet met elkaar overweg kan. Gerard heeft wel een trackback toegevoegd, maar ik weet niet of die met het pingback formulier was.

Maar in ieder geval mooi dat de oproep nu breder verspreid wordt :-)