Weblogs.com wordt Buzzword.com

 Gepubliceerd door om 10:21  Internet
jun 222004
 
“When Buzzword.com was launched last week, I had a feeling that the good news about restoring service to Weblogs.Com users would have more trouble getting around than the original, over-the-top reports of a blogger’s 9/11.”

(bron)

Nee, er is inderdaad veel minder aandacht gegeven aan het feit dat Buzzword.com de weblogs die op Weblog.com stonden over gaat nemen. Het sluiten van Weblog.com deed veel stof opwaaien omdat veel webloggers er absoluut geen begrip voor konden opbrengen.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Weblogs.com wordt Buzzword.com”

Reacties (1)
  1. Hello!

    Thank you for your efforts. I think we share similar ideas. As an educator myself (university professor of biology) I gain a lot from reading and sharing thoughts with others in the same “fold”. It takes me a long time to figure out Dutch

    PipeTobacco

    http://frumpyprofessor.blog

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.