Weblogs.com wordt Buzzword.com

 Gepubliceerd door om 10:21  Internet
jun 222004
 
“When Buzzword.com was launched last week, I had a feeling that the good news about restoring service to Weblogs.Com users would have more trouble getting around than the original, over-the-top reports of a blogger’s 9/11.”

(bron)

Nee, er is inderdaad veel minder aandacht gegeven aan het feit dat Buzzword.com de weblogs die op Weblog.com stonden over gaat nemen. Het sluiten van Weblog.com deed veel stof opwaaien omdat veel webloggers er absoluut geen begrip voor konden opbrengen.

Filet Africain

 Gepubliceerd door om 06:57  Persoonlijk
jun 222004
 
“Zojuist gekeken naar een aflevering van het RVU-programma Keuringsdienst van Waarde. Het gehakt van de Albert Heijn blijkt al jaren uit Afrika(!) te komen. Niet alleen dat, het als vers bestempelde produkt kan tot twee jaar toe in een vriespakhuis blijven liggen, voordat het in de AH-schappen terecht komt.”

(bron)

Opvallende en interessante reportage gisteren inderdaad. Ik had het programma “Keuringsdienst van Waarde” nog nooit eerder gezien en zapte er gisteren eigenlijk toevallig langs en bleef er hangen. Op de website van de RVU vind je de streams, kun je het online bekijken. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Filet Africain  Tags: