Doop Prinses Catharina-Amalia

Prinses Catharina-Amalia
“Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Catharina-Amalia, de dochter van Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima, wordt zaterdag 12 juni 2004 gedoopt in de Grote of St. Jacobskerk te Den Haag. De doopdienst wordt geleid door ds. C.A. ter Linden, emeritus-predikant van de Kloosterkerk te Den Haag.”

(bron)

Vijftien kinderen in de brugklasleeftijd (12 Ã 13 jaar) uit elke provincie en uit elke van de vier grote steden mogen aanwezig zijn bij de doop. Per school mag er één begeleider mee, en mijn partner is één van die begeleiders. Vanochtend om 7 uur vertrekken ze vanuit Asten naar Den Haag. En dus gaat straks de videorecorder aan en zal mijn oudste dochter wel niet voor de TV weg te krijgen zijn. Zij vond het niet eerlijk, ze wilde met mama mee naar het prinsesje, maar ze zal het even met de TV-beelden moeten doen.