Doop Princes Catharine-Amalia

Alle leeringen en mijn lieve partner zijn weer heelhuids terug uit Den Haag. Gelukkig is het opnemen op video ook goed gegaan en staat de uitzending inmiddels op DVD (voor thuisgebruik uiteraard). We hebben met z’n allen als achterblijvers natuurlijk voor de TV zitten kijken om te zien of we haar in de massa ergens zagen, maar dat lukte pas ’s avonds. Ze zaten namelijk rechts, direct achter de bobo’s en daar kwam de camera nauwelijks. Zaterdagochtend stond er al een stukje met foto in de krant (Eindhovens Dagblad) en zondag zijn de kinderen te zien bij Omroep Brabant. De foto’s (niet vanuit de kerk overigens, dat mocht niet) zijn inmiddels ook richting de lokale omroep van Someren.

Ik begrijp dat het wel indrukwekkend was om mee te maken.


Madurodam

En het bezoek aan Madurodam was ook wel een handige mogelijkheid om de benen effe te strekken na het lange stilzitten in de bus heen en in de kerk natuurlijk.