mei 082004
 
“Duitse bordelen met meer dan tien werknemers zullen binnenkort een boete moeten betalen als ze niet genoeg stageplaatsen aanbieden. De coalitiepartijen werden het hierover eens nadat De Groenen een uitzondering voor bordelen bepleitten. Andere bedrijven moeten namelijk sowieso een boete betalen als ze minder dan zeven procent van hun arbeidscapaciteit aan stagiaires aanbieden.”

(bron)

Ja hoor, dan komen de docenten wel op stagebezoek. ;)

 Reacties uitgeschakeld voor Duitse bordelen moeten stagiaires opnemen  Tags:
mei 082004
 
“Waarschijnlijk zal het in 2006 niet langer mogelijk zijn om met een gewone antenne tv-uitzendingen van de Publieke Omroep uit de ether te plukken. Officieel is het de bedoeling om de analoge doorgifte van tv-signalen van 2005 tot 2008 af te bouwen, maar de Publieke Omroep wil vervroegd van de aloude techniek af, omdat zo tot 14 miljoen euro per jaar kan worden bespaard.”

(bron)

Raar idee dat dat helemaal zou gaan verwijnen. Ik dacht eerst ‘och ja, wie heeft nog zo’n ding op het dak’, maar dat bleken er nog veel te zijn: 60.000 – 100.000 mensen + zo’n 400.000 mensen met een draagbare tv!

Dan kost het 14.000.000 / 500.000 = 28 EURO per persoon per jaar. Is dat teveel?

mei 082004
 
“Een van de betere weblogs die ik de laatste tijd tegen kwam is

Weblogg-ed. De ondertitel luidt zeer toepasselijk: using weblogs and rss in education. Vandaag stonden hier twee zeer lezenswaardige logs.”

(bron)

In het kader van twee vliegen in één klap deze link naar een bericht van Sybilla. Ik had bij het scannen van de berichten in mijn RSSreader een tweetal berichten gemarkeerd om even rustig te lezen, toen ik bij Sybilla beide berichten terug zag komen. En dat ga ik natuurlijk niet nog eens dunnetjes overdoen ;)

 Reacties uitgeschakeld voor Twee vliegen: Weblogs and rss in education  Tags: