Een weblog voor iedereen

 Gepubliceerd door om 07:32  Tools
apr 092004
 
“University of Minnesota offers blogs to everyone on campus. These folks have a great understanding of how to use weblogs throughout campus. Faculty and students all have access to MoveableType blog software.”

(bron)

Wellicht een idee voor al die bedrijven en instellingen die vinden dat er te weinig aan kennisdeling gedaan wordt door medewerkers of waar men van mening is dat studenten wellicht ook zinvolle dingen te zeggen hebben. Nee, het beschikbaar stellen van weblogsoftware brengt dat proces niet opeens op gang, maar het neemt wel een praktische beperking weg. Ik ben benieuwd of we in Nederland weer minimaal een jaar nodig hebben voordat de meer innovatieve onderwijsinstellingen dit idee oppikken.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.