apr 082004
 

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar het is nu officieel: Blackboard en de Open Universiteit gaan samenwerken om een Edubox-versie met IMS Learning Design ondersteuning op te nemen in Blackboard (bron). Ik ben benieuwd in hoeverre de OUNL er in slaagt om de integratie ook een zinvolle te laten zijn. Als het zo gaat als hun SCORM plugin, dan denk ik dat niet de hele kracht van Learning Design benut wordt. Maar ja, het is hoe dan ook goed om in ieder geval een bepaalde mate van ondersteuning te krijgen. Wellicht volgen de anderen dan ook snel.

 Reacties uitgeschakeld voor BlackBoard en de Open Universiteit Nederland gaan samenwerken  Tags:

Mailbox gemeente gesloten na 17 uur

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
apr 082004
 
“In de gemeente Noordoostpolder moeten burgers goed op de klok kijken als ze via internet contact willen met de ambtenaren van hun gemeente. Omdat de beveiliging van het netwerk te wensen overlaat heeft het systeembeheer besloten de emailboxen enkel tijdens kantooruren open te zetten.”

(bron)

Ik ben bijna door het boek van Tim Berners Lee (daarover later meer), en dan kun je wel lachen om dit soort berichten. In het kader van: zoveel idealen, en nog zo ver te gaan :D

 Reacties uitgeschakeld voor Mailbox gemeente gesloten na 17 uur  Tags: