apr 072004
 
“Nederland bekleedt een dertiende positie in de ranglijst van zestig landen. Zweden is koploper. Althans volgens een onderzoek van The Economist en IBM. De positie op deze “e-Learning readiness ranking” toont het vermogen van een land om onderwijs en kennisoverdracht via internet te ontwikkelen en in de praktijk te brengen.”

(bron)

Veel interessante berichten de laatste tijd op de weblog van Wilfred Rubens. Ook nu weer met dit bericht over de e-learning ranking van Nederland.

Sowieso leuk vind ik in dit geval dat de weblog software van Wilfred ondersteuning heeft voor “trackback“. En dat betekent dat ik zijn site kan “pingen” en zo aan hem kan vertellen dat ik zijn bericht interessant vond en er naar verwijs. Dat bericht wordt dan automatisch opgenomen onder zijn bericht en is daar dan zichtbaar. Het is een fenomeen dat bij internationale weblogs veel gebruikt wordt, maar afhankelijk is van de ondersteuning in de gebruikte software/weblogaanbieder.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.