Offline

 Gepubliceerd door om 16:46  Persoonlijk
mrt 252004
 

:-(

De website was vandaag offline, de router was vastgelopen en ik zat 30km verderop.

Hij doet het weer.

 Reacties uitgeschakeld voor Offline  Tags:

Afpersing Campina #3

 Gepubliceerd door om 07:01  Internet
mrt 252004
 
“De ‘toetjesterrorist’ F. van L. uit Chaam, die Campina heeft afgeperst, is veroordeeld tot tien jaar cel. Van L. maakte bij zijn afperspraktijken gebruik van internet.”

(bron)

Oei ik zal me maar niet teveel aantrekken van de reacties die op webwereld staan naar aanleiding van het bericht over de Campina afperser, want daar maken zich een paar mensen vreselijk boos over het feit dat dit toch niets moet ICT te maken zou hebben.

Raar eigenlijk, want als je bijvoorbeeld de eerdere berichten hier had gelezen, dat had je die link snel gelegd.

Maar goed, van de 15 jaar die het OM eiste, heeft hij er dus 10 gekregen voor vier pogingen tot moord en afpersing. Het volledige vonnis staat online, maar geen nadere informatie over het opvragen van de identiteit van de man bij de anonymizer.

 Reacties uitgeschakeld voor Afpersing Campina #3  Tags:
mrt 252004
 
“Intel zal bij de naamgeving van zijn processors niet langer focussen op kloksnelheid. In plaats daarvan komen er auto-achtige typeaanduidingen.”

(bron)

Eerst wilden ze niet, nu zullen de anderen waarschijnlijk allemaal snel volgen. Lekker duidelijk overigens: hoe hoger het nummer, hoe geavanceerder de chip. Het is, net als bij de Mhz, dan alleen wel de vraag of geavanceerder ook betekent ‘sneller voor mijn gebruikssituatie’. Het ontbreken van die relatie wordt nu als reden van verandering aangegeven, maar zonder een onderling vergelijkbaar alternatief worden we er als consumenten natuurlijk niet echt wijzer van.

 Reacties uitgeschakeld voor Ook Intel neemt afscheid van ‘megahertzmythe’  Tags: