Afpersing Campina #3

“De ’toetjesterrorist’ F. van L. uit Chaam, die Campina heeft afgeperst, is veroordeeld tot tien jaar cel. Van L. maakte bij zijn afperspraktijken gebruik van internet.”

(bron)

Oei ik zal me maar niet teveel aantrekken van de reacties die op webwereld staan naar aanleiding van het bericht over de Campina afperser, want daar maken zich een paar mensen vreselijk boos over het feit dat dit toch niets moet ICT te maken zou hebben.

Raar eigenlijk, want als je bijvoorbeeld de eerdere berichten hier had gelezen, dat had je die link snel gelegd.

Maar goed, van de 15 jaar die het OM eiste, heeft hij er dus 10 gekregen voor vier pogingen tot moord en afpersing. Het volledige vonnis staat online, maar geen nadere informatie over het opvragen van de identiteit van de man bij de anonymizer.