Rapport SURFworks Extension online

“Recent heeft SURFnet het innovatieproject SURFworks Extension afgerond. Daarin is naast de ontwikkeling van nieuwe diensten voor de doelgroep ook kennis over applicaties en internettechnologie aan de doelgroep ter beschikking gesteld. Het project liep gedurende 2003. Het eindrapport met een beschrijving van de behaalde resultaten is nu beschikbaar.”

(bron)

Ik ben nog lang niet klaar met het doorlezen en doorkijken van het rapport. Moet misschien toch maar gewoon de PDF versie (toch maar 44 pagina’s) downloaden en printen. Maar dit is eigenlijk zo’n document dat je online moet lezen, want die 183 bijgevoegde links naar andere pagina’s (met meer uitleg, het deelproduct, de besproken software etc.) zijn alleen handig als je meteen er even op kunt klikken.

Het eindrapport van SURFworks Extension is beschikbaar via:

http://www.surfnet.nl/innovatie/surfworks-ext/rapport/