mrt 042004
 
“De snelheidswedloop onder breedbandaanbieders is nog niet voorbij. Het is nu de beurt aan Casema/Wanadoo om de snelheden te verhogen.”

(bron)

:)

Eerdere berichten over dit onderwerp:

* Overstappen naar andere adsl-aanbieder eenvoudiger

* Kabelaar UPC verhoogt snelheid Chello

* KPN verhoogt opnieuw snelheid ADSL

 Reacties uitgeschakeld voor Casema verhoogt snelheid breedbandinternet  Tags:
mrt 042004
 
“KPN laat de meeste problemen bij de overstap van de ene naar de andere adsl-aanbieder achter zich. Dit is vanaf 1 mei een fluitje van een cent.”

(bron)

Helaas, helaas, helaas, voorlopig alleen nog als je binnen hetzelfde netwek overstapt. Ik zou graag op SurfSnelADSL willen overstappen. Voornamelijk vanwege de véél hogere uploadsnelheid die BBNed daar geeft. Maar, ook dat wordt over gesproken, er is dus nog hoop.

 Reacties uitgeschakeld voor Overstappen naar andere adsl-provider stuk simpeler  Tags:
mrt 042004
 
“De Amerikaanse overheid zou begonnen zijn met het uitbrengen van dollarbiljetten voorzien van RFID-chips, kleine radiozendertjes verborgen in de biljetten. Althans, daar lijkt het volgens verschillende rapporten op internet op. Ook de Europese Centrale Bank is van plan Euro-biljetten uit te brengen met dergelijke chips om vervalsingen tegen te gaan.”

(bron)

Broodje Aap of toekomst? Zelf met de foto’s ernaast ben ik er niet overtuigd van. Los van de vraag of het zinvol is, wist ik niet dat een RFID-chip zo klein gemaakt kon worden dat het in papier verwerkt kan worden.

 Reacties uitgeschakeld voor Eerste RFID-chips mogelijk in dollarbiljetten aangetroffen  Tags: