feb 162004
 
“Did a few presentations at LearnTec. As always, the slides are available under a creative commons attribution-share alike license.”

(bron)

Erik Duval heeft een aantal presentaties verzorgd op LearnTec. De eerste ging over Standards and Personalisation, de tweede over Insights from Ariadne en de derde over de stand van zaken rond metadata standaarden. Sowieso interessant materiaal om te bekijken, maar voor mij nu nog wat relevanter omdat zowel Erik Duval als ikzelf over leertechnologiespecificaties zullen praten tijdens de bijeenkomst van de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek-, Archief- & Docmentatiewezen op 30 maart a.s.

Ik denk dat ik toch maar even contact met hem moet opnemen zodat we niet teveel van hetzelfde vertellen.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.