feb 092004
 

Nog meer reclame: De agenda en het inschrijfformulier voor de eerste SURF SiX bijeenkomst over het uitwisselen van educatieve content zijn beschikbaar op de SURF SiX website.

Na twee bijeenkomsten over het uitwisselen van toetsmaterialen, nu een eerste bijeenkomst over educatieve content in het algemeen.

 Reacties uitgeschakeld voor Bijeenkomst over uitwisselen van educatieve content  Tags:

Telefoonrekening online #2

 Gepubliceerd door om 11:08  Internet
feb 092004
 

Een tijdje geleden schreef ik dat de KPN telefoonrekeningen tegenwoordig eenvoudiger online te bekijken waren. Zonder dat ik er zelf sindsdien gebruik van gemaakt heb overigens.

Blijkbaar was het gebruik van de actiecodes op de facturen niet zo’n succes want KPN is er inmiddels alweer mee gestopt (met dank aan Whanda Bhag overigens die mij daar attend op maakte).

Het blijkt gelukkig wél zo te zijn dat KPN het vreselijk systeem van codes via de post en het verwijderen van accounts die twee maanden niet gebruikt waren óók afgeschaft heeft. Ik kon nu namelijk het wachtwoord van mijn account, dat ik voor het laatst ruim een jaar geleden gebruikt had binnen 5 minuten weer actief krijgen door het ingeven van mijn mailadres, het wachten op een mailtje, en het klikken op de opgenomen link. Lees verder….

Leids spamfilter zorgt voor hilariteit

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
feb 092004
 
“Aan de rechtenfaculteit van de universiteit Leiden zorgt een nieuw spamfilter voor veel hilariteit. Niet alleen berichten met obscene tekst worden geblokkeerd, ook mails waarin de woorden ‘spaghettivreter’ ‘xxx’ of ‘cum laude’ voorkomen, komen niet aan.”

(bron)

Oei, té eenvoudige filter dus, kwestie van iets betere testen, en natuurlijk altijd leuk om er over te lachen als het een ander overkomt ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor Leids spamfilter zorgt voor hilariteit  Tags: