feb 072004
 
“SCORM 1.3 is dead, long live SCORM 2004! It is pretty much the same thing, but the name change indicates some hectic manoeuvering to satisfy the conflicting demands of stability and predictability versus the need to fix issues. The new version is out now. Also, the first public indications of ADL’s desire to hand the present SCORM ‘to the community’ have surfaced in last week’s co-located CEN/ISSS and IEEE LTSC meeting.”

(bron)

:-)
De CETIS website is vaak een aardige bron van commentaar als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van leertechnologie. Zo ook nu rond het verschijnen van SCORM 2004 (voorheen beter bekend als SCORM 1.3).

Ik heb de documenten die onderdeel zijn van het refferentiemodel geprint omdat zevenhonderd of zo pagina’s nou eenmaal niet zo lekker van het beeldscherm lezen. Wordt vervolgd.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Molly
16 jaren geleden

Interessant blog!

Pierre
16 jaren geleden

Dank je! :-)