Blackboard naar de beurs?

“A steady stream of investment bankers has been going through the 18th and L Street offices of Blackboard Inc. over the past few months, meeting with executives of the online learning software company. Such a parade of suits often means that a company is shopping for bankers in preparation for an initial public offering. Indeed, much of the Washington area tech community has been waiting for Blackboard — listed by Inc. magazine last year as the nation’s sixth-fastest-growing business — to go public.”

(bron)

Het bericht kwam een groot aantal keren terug in mijn nieuwslezer, een groot aantal blogs hadden het bericht van de Wachington Post (je moet even wat gegevens invullen, maar gelukkig niet zoiets al e-mail om het bericht daar te lezen) opgepikt over een mogelijke beursgang van Blackboard. Anderen speculeren over een mogelijke overname door bijvoorbeeld Microsoft. Wordt vervolgd.