KPN verhoogt opnieuw snelheid ADSL

 Gepubliceerd door om 12:52  Internet
nov 282003
 
“KPN heeft opnieuw aangekondigd de snelheden van zijn ADSL-netwerk te verhogen. De verhoging geldt voor alle aansluitingen en betreft minimaal een verdubbeling van de downstream, zo schrijft Webwereld.

Adsl Lite wordt verhoogd van 384 kbps downstream naar 1024 kbps downstream. De upstream gaat bij deze abonnementsvorm omhoog van 128 kbps naar 320 kbps. De mensen met een basic-abonnement zien alleen een verdubbeling van de downstream, van 1024 kbps naar 2048. Bij het fast-abonnement wordt ook alleen de downstream verdubbeld naar 4096 kbps.”

(bron)

Zou dit nou het effect van al die Chello reclames zijn? Mijn basic-abonnement wordt nu namelijk, voor minder geld, voor het eerst ook wat betreft downstream dan bij Chello. 8D

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor KPN verhoogt opnieuw snelheid ADSL  Tags:
nov 282003
 
“Sinterklaas op alle vervoermiddelen behalve z’n schimmel Amerigo, Pieten in alle kleuren van de regenboog, het lijkt er soms op dat we het hoe en waarom van het Sinterklaasfeest een beetje zijn verleerd.

Het Nederlands Normalisatie Instituut te Delft, de normalisatie-instelling die in Nederland de NEN normen opstelt voor ondermeer techniek en industrie, heeft nu de Sinterklaasnorm uitgebracht. In deze NEN norm zijn alle aspecten omtrent de viering van het Sinterklaasfeest gevastgelegd. Deze NEN norm is hier te lezen in pdf-formaat.”

(bron)

Niet geschikt voor jeugdige lezers, maar voor alle anderen: de officiële NEN Sinterklaasnorm.

Deel dit bericht: