Vooraankondiging: Gezamenlijke bijeenkomst SURF SiX en CETIS

Op 12 januari 2004 vind er in Amsterdam een gezamenlijke bijeenkomst plaats van SURF SiX en de CETIS Assessment SIG.

Toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst zullen er presentaties zijn van sprekers uit zowel het Verenigd Koninkrijk als uit Nederland. Ook worden er CETIS Assessment SIG leden verwacht. Voertaal tijdens de bijeenkomst is dan ook Engels!

Binnenkort wordt via de CETIS website een inschrijfformulier beschikbaar gesteld. Zodra die online is zal ik het hier ook melden. Ook voor deze bijeenkomst geldt dat tijdig inschrijven gewenst is aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

De agenda wordt op dit moment nog vastgesteld, de onderwerpen zullen veelal betrekking hebben op zaken rond de IMS Question and Test Interoperability specification al dan niet in relatie tot andere specificaties als IMS Learning Design. Ook zal er gekeken worden naar de status van de nieuwe ontwikkelingen rond QTI bij IMS en projecten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Reserveer de datum dus alvast in je agenda!

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Alexander Kremers
Alexander Kremers
18 jaren geleden

Waar kan ik de deelnemerslijst vinden?

Ik weet namelijk niet zeker meer of ik me al heb opgegeven of niet……

Pierre
18 jaren geleden

Hoi Alexander,

In tegenstelling tot het inschrijfsysteem van SURF heeft CETIS geen online deelnemerslijst.

Als je je aangemeld hebt, dan heb je inmiddels een mailbericht gekregen van Rowin Cross van de CETIS Assessment SIG. Dat is overigens geen geautomatiseerd mailtje, maar als je niet meer zeker weet dat je je ingeschreven hebt, neem ik niet aan dat je dat gisteren gedaan hebt. Als je dat mailtje niet hebt, kun je er vanuit gaan dat je je nog niet hebt ingeschreven. :)