nov 142003
 

Op 12 januari 2004 vind er in Amsterdam een gezamenlijke bijeenkomst plaats van SURF SiX en de CETIS Assessment SIG.

Toegang is gratis. Tijdens de bijeenkomst zullen er presentaties zijn van sprekers uit zowel het Verenigd Koninkrijk als uit Nederland. Ook worden er CETIS Assessment SIG leden verwacht. Voertaal tijdens de bijeenkomst is dan ook Engels!

Binnenkort wordt via de CETIS website een inschrijfformulier beschikbaar gesteld. Zodra die online is zal ik het hier ook melden. Ook voor deze bijeenkomst geldt dat tijdig inschrijven gewenst is aangezien het aantal plaatsen beperkt is.

De agenda wordt op dit moment nog vastgesteld, de onderwerpen zullen veelal betrekking hebben op zaken rond de IMS Question and Test Interoperability specification al dan niet in relatie tot andere specificaties als IMS Learning Design. Ook zal er gekeken worden naar de status van de nieuwe ontwikkelingen rond QTI bij IMS en projecten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Reserveer de datum dus alvast in je agenda!

Deel dit bericht:
nov 142003
 

Er zijn wel eens mensen die beweren dat printerfabrikanten hun geld niet verdienen aan de printer, maar juist aan de printerinkt. Ook accesoires als printerkabels willen nogwel eens belachelijk duur zijn.

Nu zag ik deze week een HP inkjetprinter bij de Praxis staan die absoluut het tegendeel bewees (niet dus!). Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Te koop printercartridge met bijbehorende printer  Tags: