okt 222003
 

Je kunt je een beetje afvragen waarom het nut heeft, maar IMS heeft van de meeste van haar specificaties nu ook contentpackages beschikbaar. Ten opzichte van de oude situatie betekent dit dat er niet alleen een Zip bestand geleverd wordt met daarin de bestanden in verschillende mappen, maar dat er ook een manifest bij zit met daarin beschreven de structuur en de resources.

Zie voor het nieuwsbericht de IMS website

De bestanden stonden er overigens een tijdje geleden ook al op, maar toen bleken er fouten in de manifest bestanden te zitten. Nogal pijnlijk natuurlijk, maar nu zien ze er goed uit.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS specificaties nu ook als Content Package beschikbaar  Tags:
okt 222003
 
“Ongeveer 85 procent van alle computers in China is geïnfecteerd met virussen. Dat berichtte het Chinese staatspersbureau Xinhua maandag op basis van onderzoek van het ministerie van Publieke Veiligheid. Het aantal besmette computers is bijna 2 procent hoger dan vorig jaar en liefst een kwart hoger dan in 2001.”

(bron)

Met ongeveer 68 miljoen internetters in China, zijn dat dus 57,8 miljoen computers met virussen! Ik denk dat China, in plaats van een eigen besturingssysteem beter een eigen virusscanner kan ontwikkelen en gratis beschikbaar stellen.

 Reacties uitgeschakeld voor Virussen in bijna alle Chinese computers  Tags: