okt 172003
 

Er is een nieuwe versie van de VDEX editor (op basis van de RELOAD editor) beschikbaar. De versie 0.2 kan worden gedownload van deze website.

Nieuw in deze versie is dat je een vocabulary dat je maakt nu ook kunt koppelen aan een IMS metadata record. En dat kun je in RELOAD dan weer koppelen aan een IMS content package. Handig en leuk dat de tool nu ook daadwerkelijk zelf gebruik kan maken van de VDEX vocabularies. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor VDEX editor versie 0.2 beschikbaar  Tags:

Vakantiespreiding

 Gepubliceerd door om 07:00  Agenda
okt 172003
 

Voor als je het nog niet gemerkt had: het is weer herfstvakantie of toch weer niet. Ik werk namelijk in Eindhoven en daarom in het ‘zuiden’. Wij hebben deze week géén herfstvakantie. Maar ik heb deze week nogal wat keren mensen in de regio Utrecht werken proberen te bellen. En die hebben wél herfstvakantie. En volgende week is de situatie weer net andersom, dan heeft regio zuid vakantie en zijn de mensen in Utrech e.o. weer terug. Kortom, twee weken dat mensen elkaar niet kunnen bereiken.

:(

Kan mij iemand uitleggen wat het nut is van vakantiespreiding? Toch niet alleen zodat de hotels en pretparken ook in de herfst twee weken een beetje vol zitten in plaats van één week helemaal vol?

 Reacties uitgeschakeld voor Vakantiespreiding  Tags: