Mythe bierbuik ten gronde gericht

 Gepubliceerd door om 11:25  Algemeen
sep 272003
 
“Britse wetenschappers hebben de hardnekkige mythe ten gronde gericht over de relatie tussen het drinken van bier en de buikomvang. Bier blijkt helemaal geen bierbuik te veroorzaken, zo meldde de Britse krant The Times zaterdag op gezag van onderzoeker Martin Marmot van University College London.”

(bron)

Ehm, tja het is weekend, ik ben mijn ‘nieuwe’ RSS-feed lezer (SharpReader) aan het inrichten en dan kom je wel eens rare berichten tegen, soms over gekke telefoons, deze over de mythe van de bierbuik. Typisch wel dat het een Engelse universiteit was die het onderzoek deed.

 Reacties uitgeschakeld voor Mythe bierbuik ten gronde gericht  Tags:
sep 272003
 
“Mobieltjesfabrikant Nokia onthulde deze week in z’n hoofdkwartier te Helsinki een nieuwe, zeer apart gevormde telefoon voor de derde generatie mobiele telefonie.”

(bron)

Gaat hier echt iemand mee bellen :?

 Reacties uitgeschakeld voor “Radicaal” (lees: Raar) gevormd 3G-toestel van Nokia  Tags:
sep 272003
 
“Provider Nl.tree is met een aangepast aanbod voor scholen gekomen. Dit nadat KPN besloot scholen gratis toegang te verlenen.”

(bron)

:-) we gaan gewoon door…

[update] Ik kwam ook Easynet tegen als concurrerend bedrijf dat niet blij is met de actie. Kan ik me zeker iets bij voorstellen zeker ook gezien de investering die het bedrijf al gedaan heeft ter voorbereiding op de situatie per 1 januari 2004. Zo hebben ze een hele website opgezet om scholen hun dienstenaanbod toe te lichten.

Zie ook de andere berichten over dit onderwerp op deze site.

 Reacties uitgeschakeld voor KPN biedt alle scholen gratis breedband #3  Tags: