sep 212003
 
“Kenniswijk en WinQ introduceren samen een draadloos internet-netwerk in de binnenstad van Eindhoven. Het unieke aan dit Wi-Fi-netwerk in Eindhoven is dat het gekoppeld is aan een glasvezelverbinding en dus zeer hoge internet-snelheden kan bieden.”

(bron)

Wauw, volgens het persbericht kan iedereen in de binnenstad van Eindhoven vanaf vandaag dit netwerk testen. Ik ben benieuwd of mijn werkplek bij Fontys binnen het bereik van zo’n “HotZone” ligt. 8D

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Draadloos internet-netwerk in de binnenstad van Eindhoven”

Reacties (2)
  1. Helaas ……

    Ik vind het station toch redenlijk binnenstad, maar helaas zelfs buiten de overkapping geen ontvangst what so ever.

    Had wel leuk geweest ik sta er regelmatig een tijd te niksen.

  2. Ja inderdaad balen, ik heb op mijn werkplek ook even getest, maar ook geen ontvangst (logisch, is nog verder van de ‘binnenstad’). Overigens begrijp ik dat je voor daadwerkelijk gebruik toch weer een code nodig hebt, maar dat je die bij een paar café’s in de binnenstad gratis kunt krijgen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.