Virus Sobig. F uitgeschakeld

 Gepubliceerd door om 21:32  Internet
sep 102003
 
“Den Haag, 15.40 uur – De dreiging van het e-mailvirus Sobig. F is voorbij. Na drie weken is er geen risico meer voor overbelaste e-mailsystemen door een stortvloed aan elektronische post. Vanaf vandaag heeft het virus zich niet meer verspreid.”

(bron)

Klinkt natuurlijk heel spannend, maar het komt er eigenlijk gewoon op neer dat het virus (toevallig) een stukje code bevat die aangeeft dat na 10 september het virus stopt zichzelf te verspreiden. Deden griepvirussen dat ook maar.

 Reacties uitgeschakeld voor Virus Sobig. F uitgeschakeld  Tags:
sep 102003
 

Omdat is gebleken dat er een duidelijke behoefte bestaat aan het verbeteren van de uitwisselbaarheid van digitale toetsmaterialen over de grenzen van de instellingen en organisaties heen organiseert de SURF SiX Expertisegroep op donderdag 30 oktober a.s. bij Fontys Hogescholen in Eindhoven een bijeenkomst met als onderwerp “Uitwisseling en hergebruik van digitale toetsmaterialen”.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de bijeenkomst. Het is echter wel noodzakelijk vooraf in te schrijven via de SURF website. Een beschrijving van het programma van de dag, de sprekers en links naar achtergrondinformatie is online beschikbaar. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor SURF SiX bijeenkomst “Uitwisseling en hergebruik van digitale toetsmaterialen”  Tags:

Bond kraakt goedkope inktvullingen

 Gepubliceerd door om 07:00  Tools
sep 102003
 
“Er zitten veel verschillen in klooncartridges, zo concludeert de bond na een test van originele en klooncartridges voor gangbare printers van HP, Epson en Canon.”

(bron)

De reacties op de Webwereld site geven redelijk weer wat mijn eerste reactie was. Na de blunder rond het negatief koopadvies voor Epson printers is dit wel heel raar.

 Reacties uitgeschakeld voor Bond kraakt goedkope inktvullingen  Tags: