Uitkijken voor stuntaanbiedingen ADSL

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
sep 092003
 
Freeler, zelf ook een aanbieder van ADSL, roept consumenten op om goed te letten op datalimieten bij de keuze van een ADSL abonnement. Veel stuntaanbieders zijn afgestapt van het principe van onbeperkt internetten voor een vast bedrag per maand via ADSL. Zij bieden ADSL aan in combinatie met een datalimiet. Dit kan de consument veel extra geld kosten.”

(bron)

Freeler komt met een overzicht van aanbiedingen waarin allereerst even uitgelegd wordt wat internetgebruik nu eigenlijk ‘kost’ in MB’s (is al erg handig voor beginnende gebruikers) en daarnaast een overzicht per aanbieding.
Dat Freeler in de daadwerkelijke tabel er goed uitkomst zal niet verbazen. Maar als dit er toe leidt dat mensen zich gaan realiseren dat de stuntaabiedingen van HETNET.NL en ZONNET onzin zijn (250MB datalimiet!) vind ik het een zinvolle site om te vermelden. Met dan aan Breekpunt natuurlijk.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Uitkijken voor stuntaanbiedingen ADSL”

Reacties (2)
  1. heb adsl bij freeler maar ik moest wel

    125 euro betalen bij de monteur van cablel 1 en betaal bij kpn19,55ex btw+

    entregeld van62,98 dat is veel durder

    dan u beloofde.Hoe zit dat

  2. Volgens mij beloof ik hier helemaal niets, maar waarschuw ik juist voor verborgen kosten. Ik doe geen uitspraken over welke ADSL provider je het beste kunt kiezen. Het bericht is van september vorig jaar. Sindsdien zullen de daadwerkelijke bedragen voor zowat alle aanbieders flink gewijzigd zijn. Daar komt bij dat het overzicht zelf er niet eens meer staat.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.