aug 182003
 
“Afgelopen zaterdag is in een ziekenhuis in Los Angeles, Californië, Michael Levey overleden. Dit liet zijn vriend en collega Steven Moore aan FOK! weten.

Levey werd vooral bekend door de infomercials onder de naam Amazing Discoveries. Hierin maakte Levey op (toen) revolutionaire manier reclame voor ruim 100 produkten.

Levey’s dood kwam onverwachts en werd veroorzaakt door kanker. Hij laat een vrouw Lisa en zoon Jakey achter, Michael Levey werd 53 jaar.”

(bron)

Tja, hij krijgt van mij toch ook even een eervolle postume vermelding. Hij was irritant, maar stond inderdaad voor de enorme verandering die het medium TV doorgemaakt heeft. Als we zoiets nog voor onderwijs en ICT zouden mogen meemaken….

W.I.E.

 Gepubliceerd door om 10:48  Algemeen
aug 182003
 

Nog maar een kleine aanpassing die ik ergens anders gezien had: W.I.E.

*Wie Is Er*.

Update: hmmmm, dat is even schrikken, omdat ik voor deze site mijn naam ingegeven heb, wordt die dus ook bij alle andere sites met W.I.E. support getoond.

ICT & Onderwijs BLOG op Loglijst

 Gepubliceerd door om 09:33  Persoonlijk
aug 182003
 

Ik heb ook maar een link naar deze BLOG toegevoegd aan Loglijst en Syndicatie.nl. Wie weet levert het een aantal nieuwsgierige lezers op. Als jij via een van die sites hier bent gekomen, laat het dan even weten via de reactiemogelijkheid hier onder !

 Reacties uitgeschakeld voor ICT & Onderwijs BLOG op Loglijst  Tags:
aug 182003
 
“Microsoft is niet van plan om ooit nog een nieuwe versie van zijn gratis mailcliënt Outlook Express uit te brengen. De huidige uitvoering, versie 6.0, blijft wel bestaan, maar voor nieuwe features moeten gebruikers upgraden – lees: betalen – voor Outlook. Die wordt meestal gebundeld met de andere Office-applicaties verkocht, maar is ook afzonderlijk te koop.”

(bron)

Hmmm, tis wat met Microsoft de laatste tijd. Ik ben ook Outlook én Outlook Express gebruiker. Outlook omdat mijn werkgevers graag hebben dat ik mijn agenda daar elektronisch bijhou, iets wat ik overigens zelf ook heel handig vind. Maar Outlook Express omdat ik daar (via nntp//rss) mijn RSS-feeds kan lezen én omdat de IMAP toegang tot mijn eigen thuis mailserver en de web-enabled toegang tot Exchange sneller is en minder resources lijkt te gebruiken dan in Outlook. Natuurlijk er zijn alternatieven, maar ik ben nou eenmaal gewend aan de Microsoft interface en dat voelt prettig, tja.

 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft zet ontwikkeling Outlook Express stop  Tags: