Happy Feet

 Gepubliceerd door om 14:09  Film en Boek
jan 212007
 

Happy Feet Happy Feet
Ontzettend grappige film al is het einde natuurlijk een beetje belerend. Mogelijk ook een beetje afhankelijk van je leeftijd, want ik (her-)kende de meeste liedjes in de film wel en als je dan ook nog van mashups houdt kan het, aangevuld met de prachtige animaties, als snel niet meer stuk. Aanrader!

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Happy Feet”

Reacties (3)
  1. Is ie al op DVD verkrijgbaar?

  2. Volgens Bol.com pas vanaf 4 april 2007.

  3. Beetje vreemd verhaal, heb het idee dat er af en toe een stuk mist (zoals complete sneeuwtochten, ze gaan veel te gemakkelijk van hot naar her), het is ook vrij klef en voorspelbaar. D’r zitten wel een paar sterke grappen in.

    Als je van pinguins houd kan ik March of the Penguins aanraden(!). Goed (waargebeurd ;) en heel interresant verhaal.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.