Advanced Streaming Video workshop

 Gepubliceerd door om 06:54  Media
feb 172006
 
“In de Advanced Streaming Video workshop wordt gekeken naar gevorderd gebruik van streaming video. Denk daarbij aan live en scheduled streaming video, High Definition video en meer geavanceerde mogelijkheden van de SURFnet Videotheek. De workshop zal vanaf april maandelijks plaatsvinden in de cursuszaal van SURFnet te Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich nu reeds inschrijven.”

(bron)

Interessant, een workshop voor gevorderden. Ik heb dan wel nooit aan een eerdere SURFnet workshop over video deelgenomen, maar ik ga er vanuit dat ik het beginniveau wel haal. Lees verder….

feb 172006
 
“Op 21 maart organiseert CWIS-NL een bijeenkomst over social software. […]

De bijeenkomst gaat in op de mogelijkheden en toepassingen van social software. In aansluiting op de CWIS-NL bijeenkomst van juni 2005 die zeer enthousiast werd ontvangen, gaan we dieper in op social software en gaan de CWIS-NL deelnemers er daadwerkelijk zelf mee aan de slag. De bijeenkomst is bedoeld voor de beginnende blogger/wiki-gebruiker.”

(bron)

Het programma staat nog niet online, maar ik weet dat ik een van de sprekers in ieder geval redelijk goed ken. ;-) De bijeenkomst vindt deze keer bij SURFnet zelf plaats en daarom is het aantal plaatsen beperkter dan de vorige keer. Inschrijven kan nu al via dit formulier.