Menwedstrijden Deurne

 Gepubliceerd door om 23:59  Persoonlijk
sep 042005
 

Het was prachtig weer vandaag en dus moesten we wel even bij de Menwedstrijden in het Hippisch Centrum hier in Deurne gaan kijken.

Menwedstrijden Deurne Menwedstrijden Deurne

Niet alleen zijn de regels daar wat eenvoudiger te begrijpen dan bij bijvoorbeeld Reining, het evenement was ook een stuk grootser opgezet met rondleidingen door het centrum, demonstraties en standjes van sponsoren, een ‘kinderdorp’ met ballebak etc.
Kortom voldoende voor een dagje uit. De foto’s staan op Flickr. Op Dailymotion staan twee filmpjes: eentje met de paarden in actie in het water en eentje met wat meer pk in actie. Ze zeggen dat dat niet kan met een Berlingo!

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.