Menu
Categorieën
Even geen reacties
20 november 2005 Algemeen

De reacties staan hier tijdelijk even uit, lezen kan wel nog, nieuwe reactie toevoegen op het moment niet.
Ik ben op het moment bezig met het overzetten van dit weblog naar een nieuwe server. Als je dit bericht nog ziet, dan zie je de oude server. Daarom heb ik hier de reacties uitgezet.

Ik heb de DNS teruggezet naar hier. Het is een zooitje op die andere server, dat kost meer tijd dan ik nu meteen heb. Reacties heb ik weer aangezet…. :-(

"4" Comments
  1. Pierre,

    wellicht kun je het correcte IP nummer op de welkoms pagina van de andere server zetten. Ik heb het uit de DNS cache van een collega moeten halen om hem vervolgens in mijn host file te zetten om toch te kunnen kijken of ik niet iets aan het missen was op je weblog. Groet.

  2. OK, ging er eigenlijk vanuit dat niemand zó nodig hier terecht wilde komen, maar ik zie nu 5 mensen online? Hebben die allemaal een hosts-file aangemaakt dan?

  3. Hoeft niet. Het hangt er vanaf wanneer je lokale dns cache geleegd wordt. Als je je machine aan hebt laten staan is er een grote kans dat het ‘correcte’ adres geretourneerd wordt.

  4. Ah, dat verklaard ook waarom alleen het weer verwijderen van het hosts-bestand (en afsluiten van de browser) niet voldoende was om weer bij de andere site terecht te komen. Dat onderstreept nog maar weer eens mijn #10 in het rijtje van voorwaarden.

Reacties zijn niet toegestaan
*