Edukast op de Medion Pocket PC

Na de foto’s van de Edukast op de iPod Video kreeg ik van Willem Karssenberg een link naar zijn Flickr-pagina met daarop foto’s van de EduKast op zijn Medion Pocket PC.


Hij had ook slecht nieuws: het filmpje van de trein speelde niet af op zijn Pocket PC, hij hoorde wel geluid maar zag geen beeld. Dat filmpje is gemaakt met Camtasia Studio (vraag me niet waarom daarmee).

Ik heb daarom twee vragen:
1) Wie weet waar ik de specificaties kan vinden waar een WMV-bestand aan moet voldoen om op de verschillende Pocket PC-versies afgespeeld te kunnen worden?

2) Ik hou me absoluut aanbevolen voor foto’s van “de EduKast op….” waarbij je op de ….. je eigen favoriete device mag invullen. Dus heb je zelf bijvoorbeeld een Cowon iAudio, een Archos AV500 of een iRiver (of welk ander apparaat dat video kan afspelen dan ook) of ken je iemand die zo’n mobiel apparaat heeft om video’s op af te spelen dan hou ik me erg aanbevolen voor foto’s met de enhanced filmpjes van de EduKast op dat apparaat.

Uiteraard ook in dat geval, als je dat weet, het liefst nog vergezeld met info over de soorten video die het apparaat afspeelt. Doel is niet alleen om mijn ego te strelen, maar veel meer nog natuurlijk om de informatie te verzamelen die je nodig hebt als je video’s maakt waarvan je hoopt dat ze op zo veel mogelijk plekken bekeken kunnen worden.

[update:]
Zie ook dit bericht voor een aantal tussenresultaten.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ra
Ra
17 jaren geleden

op vraag 1: om wmv’s af te spelen op pocket pc’s heb je afhankelijk van de versie een WMP codec nodig (windows media player) sommige hebben die standaard. Maar ik raad aan om de wmv te converteren naar mpeg of avi… die vaker geaccepteerd wordt.

2. ik gebruik voor mobiel vervoer gewoon mijn eigen mobiel XD
het is een samsung SGH-E760 en kan bijna alles afspelen! (op filmpjes gebied dan XD)

Hoop dat dit helpt!

Willem
17 jaren geleden

Op: http://www.flickr.com/photos/tags/edu… staan nu ook foto’s van de edukast op een Qtek spvm2000. Mooi apparaatje trouwens:-)

Pierre
17 jaren geleden

@Willem: wil je me vertellen dat je én een Pocket PC én een Qtek hebt?