Gevaarlijk drankje

 Gepubliceerd door om 15:15  Algemeen
jun 222005
 

Even een off-topic post over ALT-I-LAB 2005. We worden hier goed verzorgd, niet alleen is er wireless en zijn er overal (dus ook in de zalen waar de sessies zijn) voldoende verlengkabels zodat iedereen zijn laptop kan aansluiten (en daarmee is aan de basisbehoeften voldaan), maar er staan ook overal flessen water (“gently carbonated” en delightfully still”) op de tafels. Daar tussen staat dan een fles met iets dat lijkt op sinaasappelsap (zie hieronder) of citroensap.

ALTILAB2005 040 ALTILAB2005 041

Wat de buitenlanders niet weten (en ik overigens ook niet bij mijn eerste glas) is dat het absoluut niet de bedoeling is dat puur te drinken. Het moet minimaal vier keer verdund worden, maar de meeste mensen verdunnen het nog veel meer. Puur drinken zorgt er niet alleen voor dat je alleen maar meer dorst krijgt, maar is ook ongezond omdat je de verschillende conserveringsmiddelen die er in gebruikt worden in een veel te hoge concentratie binnen krijgt.

ALT-I-LAB 2005 dag 3

 Gepubliceerd door om 12:14  SURF
jun 222005
 

Gisteren en vandaag zat/zit ik bij de Assessment for Learning workshops onder leiding van Steve Lay van de University of Cambridge en Joel Greenberg van de Open University (de UK versie!).
Ik ben samen met Steve op het moment bezig de laatste hand te leggen aan het projectvoorstel (charter) van QTI 2.1, dus hier zijn om te horen wat wensen etc. zijn van de deelnemers aan de workshop is de moeite waard. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor ALT-I-LAB 2005 dag 3  Tags: