ALT-I-LAB 2005 dag 3

 Gepubliceerd door om 12:14  SURF
jun 222005
 

Gisteren en vandaag zat/zit ik bij de Assessment for Learning workshops onder leiding van Steve Lay van de University of Cambridge en Joel Greenberg van de Open University (de UK versie!).
Ik ben samen met Steve op het moment bezig de laatste hand te leggen aan het projectvoorstel (charter) van QTI 2.1, dus hier zijn om te horen wat wensen etc. zijn van de deelnemers aan de workshop is de moeite waard.
Probleem van dag twee was dat we begonnen met een presentatie van mensen van de Open University die samengevat kan worden als “Wat er allemaal niet goed is aan QTI en waarom wat wij doen beter is”.
Dat worden dan al heel snel verhalen waar ik in ieder geval niet veel mee kan. Natuurlijk, wat ze lieten zien was mooi/leuk, had een aantal sterke punten, maar ook een aantal problemen. Die ‘problemen’ waren voor hen niet relevant, maar daar krijg je wel mee te maken als je een breed geaccepteerde set afspraken wilt maken.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.