dec 302004
 
“De Gemeentebelastingen Rotterdam (GBR) heeft donderdag beslag gelegd op het prijzengeld van maximaal 76 potentiële prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij in de wijken Ommoord en Zevenkamp. Nadat bekend was geworden dat de prijs in Rotterdam valt, heeft de Gemeentebelastingen het betreffende postcodegebied 3068 op wanbetalers gecontroleerd.”

(bron)

Nee, geen leedvermaak, wél een bevestiging van mijn redenen om nooit met de Postcode Loterij mee te doen. Er zitten nou eenmaal nadelen aan het feit dat iedereen weet dat je gewonnen hebt (of erger nog: gaat winnen).

 Reacties uitgeschakeld voor Gemeentebelastingen pakt prijswinnaars loterij aan  Tags:

Blaffende weblogs

 Gepubliceerd door om 10:24  Internet
dec 302004
 
“In de VS sturen webloggers presentator Dan Rather met pensioen. In Nederland moet officier van justitie Joost Tonino het veld ruimen.”

(bron)

Ook webwereld kan niet om een ‘nieuwsbericht’ over het al dan niet doorbreken van weblogs heen. Ze haalden daarom een paar oude verhalen uit de kast en gaan nog maar eens in op de shocklogs en de manier waarop die je ook in Nederland je carrière kunnen breken. Het artikel is in overigens afgewogener dan de Netwerk-uitzending van afgelopen oktober. Ze benoemen tenminste dat deel van de webloggers (shocklogs) waar ze verder op ingaan.
Raar dat ze bij de voorbeelden van ‘de top van de weblogpiramide’ alleen bloggers van buiten Nederland noemen, daar hadden toch ook wel Nederlanders tussen kunnen/moeten staan. Opvallend ook dat er een ‘piramide’ en een ‘webloghiërarchie’ zou moeten zijn, is zo erg ‘oude media’ om dat te doen.