Blaffende weblogs

“In de VS sturen webloggers presentator Dan Rather met pensioen. In Nederland moet officier van justitie Joost Tonino het veld ruimen.”

(bron)

Ook webwereld kan niet om een ‘nieuwsbericht’ over het al dan niet doorbreken van weblogs heen. Ze haalden daarom een paar oude verhalen uit de kast en gaan nog maar eens in op de shocklogs en de manier waarop die je ook in Nederland je carrière kunnen breken. Het artikel is in overigens afgewogener dan de Netwerk-uitzending van afgelopen oktober. Ze benoemen tenminste dat deel van de webloggers (shocklogs) waar ze verder op ingaan.
Raar dat ze bij de voorbeelden van ‘de top van de weblogpiramide’ alleen bloggers van buiten Nederland noemen, daar hadden toch ook wel Nederlanders tussen kunnen/moeten staan. Opvallend ook dat er een ‘piramide’ en een ‘webloghiërarchie’ zou moeten zijn, is zo erg ‘oude media’ om dat te doen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
18 jaren geleden

Even voor de duidelijkheid en om misverstanden te voorkomen: ik ga niet schuil achter een van de fantasienamen bij de reacties op het stuk bij webwereld. Als ik ergens reageer doe ik het onder mijn eigen naam.

Pierre
18 jaren geleden

Grappig is overigens dat ik vandaag opeens weer veel bezoekers krijg via het bericht van Francisco op 2525.com. :-)