okt 202004
 

Het heeft even geduurd, maar de Educause conferentie is nu dan toch echt begonnen en de eerste verslagen zijn zichtbaar op de Edutrip-website (en de RSS-feed)
Michiel van Geloven schrijft over de sessie van Alan Levine en Brian Lamb getiteld “Decentralization of learning resources” waarover je (uiteraard) ook kunt lezen op de weblog van Alan of op de bijbehorende wiki. Michel besluit zijn verhaal met:

“Kortom, veel opties, zeker een aantal is interessant om nader naar te kijken. Ik zou vooral erg geïnteresseerd zijn in het implementatievraagstuk: kun je nu echt wat in het dagelijks onderwijs met al dit leuks, of is het vooral iets voor de “nerdy” docent die graag buiten de gevestigde toolset experimenteert. Dat laatste is natuurlijk ook altijd nodig, anders blijven we eeuwig in het oude hangen. En dan lost het schaalbaarheidsvraagstuk zich ook wel weer een keer op, lijkt me.”

(bron)

Aan jullie de vraag of hij daar gelijk in heeft. Laat het overigens gerust op de edutrip website weten, dat hoeft niet persé hier.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Decentralization of learning resources”

Reacties (1)
  1. Die wiki vond ik het interessantste wat ik vandaag in mijn bloglines aantrof – ik zal er zeker nog op terugkomen… bedankt voor de feed van de Edutrip! :)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.