Bellen

 Gepubliceerd door om 22:01  SURF
sep 282004
 

Vandaag weer veel telefonisch vergaderd. Voor de IMS QTI versie 2.0 specificatie en de IMS Contentpackaging-specificatie versie 1.1.4 maintenance update zijn we aan de laatste loodjes bezig. En dat betekent nog vele last-minute werk, fouten uit documenten halen, voorbeelden uitwerken, toch nog verhitte discussies over dingen die eigenlijk al besloten hadden moeten zijn en de conclusie dat je eigenlijk nog graag een paar maanden langer de tijd had willen hebben gehad. De review (interne commentaarperiode) voor de IMS ePortfolio-specificatie die het uitwisselen van portfolio’s tussen systemen mogelijk moet maken loopt nog tot maandag, dus voldoende specificaties om me bezig te houden.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Bellen  Tags:

ZAP weer in de prijzen.

 Gepubliceerd door om 06:58  Leertechnologie
sep 282004
 
“Elke twee jaar reikt de European Knowledge Media Association (EKMA), een pan-Europese organisatie voor de stimulering van ‘kennismedia’ in het hoger onderwijs, de European Academic Software Awards (EASA) uit, Europese prijzen voor vernieuwende en succesvolle educatieve ict-produkten.”

(bron)

ZAP kwam al eerder in aanmerking voor prijzen, nu hebben ze een van de tien awards in het kader van EASA 2004 gewonnen. De websites geven nog niet aan in welke categorie.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor ZAP weer in de prijzen.  Tags: