Lekker Plaetje – Vakansiehits

Plaetjes die se tijdens un zomervakansie irges höbs gehuaerd en wo se un biezunjer verhoal bie höbs, doa gijt ut in deze oetzending euver. Prezentator Martijn Vaassen reist mit gaste Mark Courage, Pierre Gorissen en Koen van der Sterren gans Europa door, mit op de achtergrondj waal ne hjael diverze soundtrek.

In de categorie “doe eens iets waarvan je nooit gedacht had dat je dat ooit zou doen”, kan ik deze ook van mijn lijstje afvinken: meedoen in een (video)-podcast over muziek, in het Limburgs. 😀
Oud Fontys-collega Martijn Vaassen had me weten over te halen mee te doen. En ik moet zeggen, ik heb er geen moment spijt van gehad. Het was heel gezellig. Jammer dat (auteursrecht en zo) we de nummers niet kunnen laten horen tijdens het praten, daarvoor verwijs ik je even naar de Spotify Playlist van de nummers.

Wil je weten wat mijn nummers waren (en de bijbehorende verhalen), dan kun je hierboven luisteren en kijken. Enne, Martijn is altijd op zoek naar gasten, je kunt hem altijd een voorstel voor een onderwerp toesturen!

p.s. Limburgs schrijven heb ik nooit geleerd, op school mocht dat niet. Dus ga ik hier ook geen poging wagen. 😉

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
3 jaren geleden

Dus ik had al die jaren met jou Limburgs kunnen praten????